Om os

Om Herreværelset:

Herreværelset i Helsingør har ud fra et almennyttigt og folkeoplysende perspektiv til formål, at skabe og drive aktiviteter og undervisning med særlig vægt på tilbud, der interesserer mænd.

 

Tilbuddene er åbne for alle modne mænd og skal medvirke til at styrke trivsel, livskvalitet samt en aktiv og alsidig livsstil.

 

Herreværelset i Helsingør blev startet i 2016 og drives som et projekt i Frivilligcenter Helsingør. Projektet blev bl.a. støttet af Helsingør Kommune.

 

For at sikre Herreværelsets fremtid, har vi stiftet en selvstændig og registreret forening, der står for driften.  På den måde kunne vi få eget CVR.nr. 37844942, låne kommunale lokaler med mere.


Den praktiske tilrettelæggelse af Herreværelsets arrangementer mv. iværksættes af en gruppe aktive frivillige tovholdere.


Har du forslag til nye arrangementer, så lad os endelig høre fra dig.


Indmeldelse:

Man skal ikke melde sig ind i Herreværelset.!    Når vi har fået dit navn og emailadresse, så får du indbydelserne sendt direkte som email.

Man betaler kun for de gange, hvor man deltager. Arrangementerne financieres ved deltagerbetaling.  Prisen kan være forskellig alt efter, hvad der bydes på fra gang til gang.

 

Vi glæder os til at iværksætte mange nye spændende initiativer. Du kan kontakte os ved at bruge KONTAKT OS knappen eller tryk HER
Ole Nøhr   Formand        Søren Voller                                                          Næstformand


                                          
 Erik H Pedersen               Per Karner          Bestyrelsesmedlem         Bestyrelsesmedlem

 Webmaster
Ronald Pedersen

Bestyrelsesmedlem


HERREVÆRELSET:  Frivilligcenter Helsingør

Kronborgvej 1C, 2. sal, 3000 Helsingør

CVR 37844942

Konto: 5357 0246863


Vi tager forbehold for fejl og ændringer.