Om os

Om Herreværelset:

Herreværelset i Helsingør har ud fra et almennyttigt og folkeoplysende perspektiv til formål, at skabe og drive aktiviteter og undervisning med særlig vægt på tilbud, der interesserer mænd.

 

Tilbuddene er åbne for alle modne mænd og skal medvirke til at styrke trivsel, livskvalitet samt en aktiv og alsidig livsstil.

 

Det blev skabt ved lidt af en tilfældighed. I tilknytning til Mens Health Week 2014 blev der afholdt et særligt arrangement for mænd i Frivilligcenter Helsingør med Per Larsen som gæst. Begejstringen var så stor, at vi, der stod for det, blev opfordret til, at der kom en fortsættelse.

I 2015 blev Herreværelset herefter drevet som et projekt i Frivilligcenter Helsingør og hvor en tovholdergruppe af mænd stod for den praktiske tilrettelæggelse. Projektet blev bl.a. støttet af Helsingør Kommune.

 

For at sikre Herreværelsets fremtid, arbejdede tovholdergruppen på, at få etableret en selvstændig forening, der kunne stå for driften. På den måde kunne vi få eget CVR.nr., låne kommunale lokaler og evt. søge støtte fra det offentlige, fonde ol.   Herreværelset i Helsingør gik fra at være et projekt drevet af tovholdere til, i 2016, at være en registreret forening.


Den praktiske tilrettelæggelse af Herreværelsets arrangementer mv. vil som hidtil ske i en  gruppe af aktive frivillige tovholdere, ligesom vi stadig “bor” hos frivilligcentrett.

Har du forslag til nye arrangementer, så lad os endelig høre fra dig.


For deltagerne i Herreværelset sker der ingen forandring.

Alle kan fortsat deltage i alle arrangementer mv. helt som de har lyst til – man skal altså ikke melde sig ind I Herreværelset først. Man tilmelder sig blot som hidtil de enkelte gange, hvor man gerne vil deltage. Har vi fået dit navn og e-mailadresse, så får du indbydelserne sendt direkte.

Man betaler kun for de gange, hvor man deltager. Arrangementerne financieres ved deltagerbetaling, da vi ikke får støtte til driften udefra. Prisen kan være forskellig alt efter, hvad der bydes på fra gang til gang.

 

Vi glæder os til at iværksætte mange nye spændende initiativer. Du kan kontakte os ved at bruge KONTAKT OS knappen eller tryk HER

Ole Nøhr                            Bjarne Rodenkamp

Formand                            Næstformand

Søren Voller                       Per Karner

Bestyrelsesmedlem          Bestyrelsesmedlem
Erik H Pedersen

Bestyrelsesmedlem

Webmaster

HERREVÆRELSET:  Frivilligcenter Helsingør

Kronborgvej 1C, 2. sal, 3000 Helsingør

CVR 37844942

Konto: 5357 0246863


Vi tager forbehold for fejl og ændringer.